Nouvelles

27-02-15

Top chef Huub Oudshoorn in the Dutch Culinary House Sirha

Top chef Huub Oudshoorn in The Dutch Culinary House Sirha. Demonstration with veal tongue, sweetbread and sirloin. More


24-01-15

Fair Sirha starts

The fair Sirha in Lyon is in full swing. The VanDrie Group is present with a stand. The fair takes place from 24 to 28 January in Eurexpo Lyon. In 2013 the fair was visited by 185,500 professionals looking for new trends.  More


13-04-15

Une garantie grâce à une filière intégrée

Toutes les entreprises membres de la filière du VanDrie Group s’engagent, sans la moindre concession, à garantir la qualité optimale du produit à fournir. Ceci vaut pour l’élevage, la production d’aliments pour veaux et la transformation de la viande. Coopérer pour offrir cette... More


01-11-14

VanDrie Group joined State visit to Japan and South Korea

The Japanese Government has invited King Willem-Alexander and Queen Maxima for a State visit to Japan from October 29th to 31st 2014. After that visit the delegation traveled to South Korea. On behalf of the VanDrie Group, Mr Henny Swinkels... More


31-10-14

Schils Oxi Plus

Schils BV a introduit le concept « Schils Oxi Plus » dans l’aliment d’allaitement à l’EuroTier 2014. More


31-10-12

Schils BV a introduit « Schils Omega Plus » dans l’aliment d’allaitement.

Durant l’EuroTier 2012, Schils introduira un nouveau concept à ajouter à l’aliment d’allaitement « Schils Omega Plus ». En appliquant une nouvelle technique, la possibilité a été créée de mettre en œuvre les bienfaits de l’acide gras végétal oméga 3 dans l’aliment d’allaitement.  More


51 - 56 / 56

«

1

2

3

  • Le site utilise les cookies
  • Masquer cette notification