Nouvelles
Top chef Huub Oudshoorn in the Dutch Culinary House Sirha
Top chef Huub Oudshoorn in The Dutch Culinary House Sirha. Demonstration with veal tongue, sweetbread and sirloin. More
Fair Sirha starts
The fair Sirha in Lyon is in full swing. The VanDrie Group is present with a stand. The fair takes place from 24 to 28 January in Eurexpo Lyon. In 2013 the fair was visited by 185,500 professionals looking for new trends. More
Une garantie grâce à une filière intégrée
Toutes les entreprises membres de la filière du VanDrie Group s’engagent, sans la moindre concession, à garantir la qualité optimale du produit à fournir. Ceci vaut pour l’élevage, la production d’aliments pour veaux et la transformation de la viande. Coopérer pour offrir cette... More
VanDrie Group joined State visit to Japan and South Korea
The Japanese Government has invited King Willem-Alexander and Queen Maxima for a State visit to Japan from October 29th to 31st 2014. After that visit the delegation traveled to South Korea. On behalf of the VanDrie Group, Mr Henny Swinkels... More
Schils Oxi Plus
Schils BV a introduit le concept « Schils Oxi Plus » dans l’aliment d’allaitement à l’EuroTier 2014. More
Schils BV a introduit « Schils Omega Plus » dans l’aliment d’allaitement.
Durant l’EuroTier 2012, Schils introduira un nouveau concept à ajouter à l’aliment d’allaitement « Schils Omega Plus ». En appliquant une nouvelle technique, la possibilité a été créée de mettre en œuvre les bienfaits de l’acide gras végétal oméga 3 dans l’aliment d’allaitement. More